Facebook berichten

Nog iets meer dan 2 weken tot de Zwem4daagse! Met grote dank aan De Apeldoornse Watervrienden, ZV Aquapoldro, Reddingsbrigade Apeldoorn, Accres, Boschbad, Jumbo Wiegmans Apeldoorn, De Praktijk, IJskaffee de Kei, City of Apeldoorn Pipes & Drums voor hun inzet en bijdrage!!!

Nog geen kaartje?! Zie www.zwem4daagseapeldoorn.nl/
...

View on Facebook

Lekker er op uit deze zomer? Dat kan bij de Zwem4daagse!

Wees erbij voor 200% pret, heerlijk eten & drinken en super muziek! Dat wordt gegarandeerd een groot feest!

De kaartjes gaan al hard, haal ze dus snel via www.zwem4daagseapeldoorn.nl!. Laat jij ook via Facebook weten dat je gaat?
...

View on Facebook

Ook zo lekker aan het genieten van het lekkere weer? Stel je voor dat je binnenkort voor maar €5,50 (online, €7,50 aan de kassa) tot wel 5 dagen kan zwemmen in het Boschbad...zowel baantjes zwemmen als lekker vrij zwemmen! Dat kan bij de zwem4daagse!

Haal gauw jouw kaartje via www.zwem4daagseapeldoorn.nl!
...

View on Facebook

De Zwem4daagse Apeldoorn vindt plaats van 26 tot en met 30 juni 2017. Er wordt gezwommen van 19.00 uur tot en met 20.00 uur. De zwem4daagse wordt gezwommen in het Boschbad aan de Felualaan 29 in Apeldoorn. U kan 250 en 500 meter zwemmen. Verder zwemmen kan ook, geeft u het dan even aan?

Deelname is open voor iedereen, van alle leeftijden en achtergronden. Met muziek, lekker eten en drinken in onze stands en super enthousiaste vrijwilligers maken we er een super mooi feest van. Voor iedereen, en zeker als gezin, super leuk om mee te maken. Zijn jullie er ook bij?!

Voor deelname dient men minimaal in bezit te zijn van diploma A
...

Zwem4daagse Apeldoorn 2017

juni 26, 2017, 7:00pm - juni 30, 2017, 1:00pm

De Zwem4daagse Apeldoorn vindt plaats van 26 tot en met 30 juni 2017. Er wordt gezwommen van 19.00 uur tot en met 20.00 uur. De zwem4daagse wordt gezwommen in het Boschbad aan de Felualaan 29 in Apeldoorn. U kan 250 en 500 meter zwemmen. Verder zwemmen kan ook, geeft u het dan even aan? Deelname is open voor iedereen, van alle leeftijden en achtergronden. Met muziek, lekker eten en drinken in onze stands en super enthousiaste vrijwilligers maken we er een super mooi feest van. Voor iedereen, en zeker als gezin, super leuk om mee te maken. Zijn jullie er ook bij?! Voor deelname dient men minimaal in bezit te zijn van diploma A

View on Facebook